drukuj

Pierwszy bar mięsny w Opolu [wideo]

Pierwszy bar mięsny w Opolu

Fot. Artur Janowski

Dania - w pierwszym w mieście barze mięsnym w Opolu - są też serwowane na wynos.
W dawnym sklepie mięsnym przy ulicy Ozimskiej można dziś zjeść nie tylko golonkę, ale także kanapki, hamburgery, a także zestawy śniadaniowe i obiadowe.

Dania - w pierwszym w mieście barze mięsnym - są też serwowane na wynos.

Wszystkie mięsne wyroby opierają na produktach Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Joachim Matejka z Opola. To jednak nie Joachim Matejka wpadł na  pomysł pierwszego baru mięsnego w Opolu. Do jego otwarcia namówili go syn Michał i córka Monika.

Przeczytaj też: Inwestycje w Opolu

- Czasy się zmieniają i teraz nie wystarczy produkować świetne wyroby, trzeba też je sprzedawać na różne sposoby - przekonuje Michał Matejka. - Uważamy, że w Opolu brakuje miejsc, gdzie można smacznie zjeść.  

 

Zdjęcia

  • Pierwszy bar mięsny w Opolu
Redakcja Teraz Opole 45-086 Opole ul. Powstańców Śl. 9 -------------------------------------------------- Redaktor naczelny - Justyna więcej »
Teraz Opole
Autor:Teraz Opole

Zaloguj się lub utwórz konto, by oceniać

Komentarze Zaloguj się lub utwórz konto, by odpowiadać